Op zoek naar labrador 1 jaar te koop?

labrador 1 jaar te koop
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Laatste pup van nest. Pomeriaan reutje zoekt nog gouden mandje. Particulier Mannetje Overige honden minder dan 1 jaar Zonder stamboom. € 850,-, Evergem. Zeer lief teefje wort in januari 1 jaar we zoeken een nieuwe thuis wegen te weinig tijd en het niet klikken met onze. Particulier Vrouwtje Chihuahua minder dan 1 jaar Zonder stamboom. € 950,-, Evergem. Filter Resultaten Verfijn op zoekterm. in titel én omschrijving Rubriek In alle Rubrieken. Dieren en Toebehoren. Overige Dieren en Toebehoren. Honden en Puppy's.' Hamsters, Ratten en Muizen. Trailers en Rijtuigen. Zadels en Hoofdstellen. Toebehoren en Terraria. Toebehoren en Aquaria. Prijs Soort gebruiker X. Toon overige filters. Gratis zoekertje plaatsen.
Waar vind ik Labrador pups te koop met paspoort DogCatandCo.
Bij het kopen van een Labrador Retriever pup geven wij jullie dan ook graag ons professioneel advies mee. Bovendien hebben we in onze winkel een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsmerken. Opvoeding van de Labrador.: Het is belangrijk dat de Labrador Retriever pups die wij te koop aanbieden, goed worden opgevoed. Er wordt vaak gezegd dat een Labrador Retriever een gemakkelijke, gehoorzame hond is. Dat kan hij inderdaad worden als u de eerste anderhalf à 2 jaar van zijn leven voldoende tijd spendeert aan zijn opvoeding. Ze hebben een rustige, vriendelijke maar duidelijke training nodig. Het is belangrijk dat u hem leert om niet onstuimig te zijn. En ook het meelopen zonder leiband is iets wat u hem beter aanleert alvorens hij zijn volwassen afmetingen heeft bereikt. Bekijk alvast eens deze simpele commandos aan te leren hier! Interesse of vragen over onze Labrador pups? Stel ze nu vrijblijvend aan ons team! Onze animal care garantie.: Pups en kittens zijn ontwormd. Pups en kittens zijn gevaccineerd en geïdentificeerd door een microchip. Eigen en erkende fokkerijen.
Labrador retriever pups te koop, Belgische labrador fokker. Toggle Menu.
Labrador retriever pups te koop. Hier vind u onze labrador pups te koop. Levensverwachting van de Labrador Retriever. 10 tot 12 jaar. Verzorging van de Labrador Retriever. De vacht heeft eigenlijk geen verzorging nodig. Af en toe eens borstelen bevordert de relatie tussen u en de hond. Zij genieten ervan af en toe geborsteld te worden. Na een wandeling in de regen of een zwemmenbeurt met een badhanddoek goed afdrogen.

Contacteer ons