Op zoek naar labrador retriever pups te koop?

labrador retriever pups te koop
Van" de slypshoek" - Rashonden.
pups te koop. Mechelse herder pups. Rayca Van de slypshoek. Pien Van Den Grotenhout. Wie zijn wij? Wij zijn de familie Malfait - Vandemaele uit Ledegem, West-Vlaanderen. Wij zijn hobbykweker en zijn in bezit van enkele prachtige rashonden namelijk Mechelse herder, bruine Labrador en Jack Russel. Meer informatie van de honden vind u op de website.
licg.nl - Labrador Retriever.
Wilt u een volwassen Labrador aanschaffen dan kunt u terecht bij de rasverenigingen, zij bemiddelen bij herplaatsing. U kunt ook terecht bij een asiel en soms zijn bij geleidehondenscholen voor de opleiding afgekeurde Labradors beschikbaar. Het is verstandig om bij de aanschaf van een pup of oudere hond duidelijke afspraken te maken.
Labrador retriever kennel - Voorstelling.
Labrador retriever kennel Zamani staat voor een jong huislijk gezin waarin labrador retrievers een voorname rol spelen. Het begon tien jaar geleden met onze eerste zwarte labrador Flavie. Flavie heeft helaas ons gezin moeten verlaten in 2010. Zij heeft ons laten beleven wat voor vriendelijke, mooie en intelligente honden labradors wel zijn. Sindsdien hebben we besloten om steeds labradors in onze buurt te hebben. Momenteel maakt Marie, een zwarte teef, deel uit van ons gezin. Recentelijk hebben we beslist om onze speelse, vrolijke en prachtige meid te laten dekken. Dit laat anderen toe om net als ons te kunnen genieten van deze prachtige huisdieren. Kwaliteit en zorg staan voorop! Ons gezin bestaat uit 4 personen, Tineke, Filip en ons dochtertje en zoontje. Wij wonen in een rustige straat met grote tuin waar, de honden plaats genoeg hebben om te ravotten. Op minder dan 100 m van ons ligt het duinenbos en op minder dan 1 kilometer ligt het strand en de zee. Onze Marie is een deel van het gezin en gaat dan ook zo veel mogelijk overal mee. Zwemmen in de zee en jagen met opa op eendjes, fazanten, e.d. behoren tot haar lievelingsuitstapjes. puppies te koop.
Info Baby Dog.
KMSH gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. KMSH gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Belgian kennel club. Info Baby Dog. Nomenclatuur van de rassen. Info Baby Dog. Info Baby Dog.
labrador retriever pups te koop
Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers. Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden. Honden Herdershonden en Veedrijvers. Honden Jack Russells en Terriërs. Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen. Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden. Honden Setters en Staande honden. Honden Teckels en Dashonden. Hondenhalsbanden en Penningen.
Labrador.
Pups te koop. Zoek beschikbare pups op ras. nu beschikbaar Labrador 71759. bekijk pup foto's.' nu beschikbaar Labrador 71762. bekijk pup foto's.' nu beschikbaar Labrador 71756. bekijk pup foto's.' nu beschikbaar Labrador 71757. bekijk pup foto's.' nu beschikbaar Labrador 71760.
Stombaershoeve - Welkom bij Stombaershoeve!
Zilveren Labrador pups. Border Collie Chocolade pups. Jack Russel Blue Tan pups. Jack Russel Blue pups. Blue en Tan Jack Russel pups. Blauw Grijze Jack Russel pups. Welkom bij Stombaershoeve! Op zoek naar een hondje, bij ons kan je altijd terecht!
Labrador Retriever - informatie over dit hondenras Hill's.'
In Groot-Brittannië werd het ras ontwikkeld en verfijnd waarschijnlijk met wat inbreng van de Flatcoated Retriever tot het ras zoals we het tegenwoordig kennen. Zoals de naam al doet vermoeden retrieving' betekent apporteren, zijn Labrador Retrievers gefokt voor en geselecteerd op hun uitstekende apporteervermogen, met name uit het water. Ze hebben samengewerkt met eendenjagers onder allerlei weersomstandigheden. Hun intelligentie en verlangen om samen te werken met de mens, heeft geleid tot vele andere taken en heeft bijgedragen aan hun huidige status van populair huisdier.
Fishermans Pride Labradors - Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen puppies.
Ook wordt soms beweerd dat één van onze reuen de vader zou zijn van een nest Labrador puppies terwijl dit niet het geval is. Als u een pup wordt aangeboden die van mijn kennel afkomstig zou zijn, neem dan eerst contact met mij op om één en ander te checken!
labrador retriever pups te koop
Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers. Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden. Honden Herdershonden en Veedrijvers. Honden Jack Russells en Terriërs. Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen. Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden. Honden Setters en Staande honden. Honden Teckels en Dashonden. Hondenhalsbanden en Penningen.
Zilveren labrador puppys - The dog academy - An Wesenbeek.
Je krijgt dan wel dragers die, mits gekruist met een andere zilverdrager of een volledig zilveren labrador, weer wel zilveren pups kunnen voortbrengen. Tegenwoordig bestaan er gentesten waarbij je kan laten testen welke rassen er in een hond zitten. Heel wat fokkers van zilveren labradors kunnen een gentest voorleggen waaruit blijkt dat de ouderdieren al generaties lang zuivere labradors zijn. Doordat ze vanuit een smalle basis zijn ontstaan en er vaak te weinig met zilverdragers wordt gefokt, kunnen er ziekten voorkomen. Koop daarom nooit een zilveren labrador zonder stamboom waarvan de ouders niet zijn goedgekeurd! De prijs van een goede pup ligt rond de 2200 euro. Zilveren labrador fokteef.

Contacteer ons