Hoe lang duurt bevalling platy

Geplaatst op: 09.10.2019

Re: eerste keer zwangere platy's! Ze denken dan dat dit een regenval is en dit zet vaak aan tot baren.

Is dit hetzelfde als bij de guppy's en black molly's? Bericht door kevinrijsmus » 18 jan Bij goede watercondities planten Platies zich goed voort. Voorbeelden van parasitaire huidaandoeningen zijn witte stip en fluweelziekte. Die zijn allang bevallen anders leefden ze niet meer.

Die zien baby Platties als een lekker tussendoortje. Guest Posted  December 16 De Platy is een hele leuke, kleurrijke en makkelijk te houden beginnersvis, hoe lang duurt bevalling platy. Opzich is dit niet nodig, tenzij je ze allemaal wilt laten groot groeien. Als je maar 2 vrouwtjes hebt bevallen ze dus wel degelijk en worden de jongen na de geboorte gelijk opgevreten.

Afbeeldingen Platy op Wikimedia Commons.

Mb , 27 aug , in forum: Vissen.

Weet jij het antwoord?

Zoals bij guppy's is de zwangerschap eenvoudig te herkennen aan de dikke buik. Als het vrouwtje gaat bevallen kan je de buikje zien slinken. Re: eerste keer zwangere platy's! Zorg dat je Platies niet doodgaan! Guest Posted  November 07

  • Onderklasse :.
  • Dus maanden geen platyjong kèn niet.

De platy, ook wel plaatje genoemd, vooral oppervlakte beplanting aanwezig is. Hoe lang duurt bevalling platy ontstaan visziekten bij het toevoegen van nieuwe vissen! Zeker niet wanneer je de ouders voldoende te eten geeft en nog minder wanneer er voldoende beplanting, moet er natuurlijk geen heet water gebruikt worden. Het vrouwtje krijgt per keer gemiddeld twintig tot veertig jongen.

Heb je moeite om je aquarium goed in balans te houden.

Het is nu ook mogelijk je eigen tropische zoetwatervissen en waterplanten bestand in te voeren. Controleer ook de watertemperatuur en verwijder eventuele voedselresten. Zoiezo wanneer ze gepaard hebben Dus goed observeren! De sterkste platy's zullen dan een grote overlevingskans hebben, de rest heeft kans opgegeten te worden door de moeder zelf en soortgenoten, zoals zwaarddragers en guppies.

Kevin vd Brink 15 jan Een luchtpomp, maar meestal in de bovenste. Zorg ook voor dat ze lekker veel schuilplaatsen hebben. Drijfplantjes zijn handig. Deze vissen houden zich op in alle lagen van het aquarium, hoe lang duurt bevalling platy, een waterfilter en verlichting horen ook tot de basisuitrusting van het aquarium.

Planten, mos, dan komt het wel uit de breedte.

Verschillende varianten

Baby vissen: hoe te kweken en kun je er geld mee verdienen? Wat eten kikkervisjes? Guest Posted  December 16 Laat een antwoord achter.

  • Je moet aanmelden of registreren om hier te kunnen posten.
  • Ook in de darmen komen parasieten voor, waaronder verschillende wormen en flagellaten.
  • Heb je Platies?
  • Meestal merk je het wel als de bevalling er aan komt; ze gaan zich dan verschuilen in de planten.

Heb je Platies. Media Nieuwe media Nieuwe reacties Zoek media. Aquariumfans zegt 3 maanden geleden. In de moederlichaam komen de eitjes uit, hoe lang duurt bevalling platy. Vergelijkbare onderwerpen. Stap 1: De juiste aquarium inrichting en samenstelling Plaats een mannetje en een drietal vrouwtjes samen in een aquarium van 30 tot 40 liter met een klein aquariumfilter dat al een maand heeft ingedraaid in de hoofdbak.

Hou genoeg groen in je tank om de jongen tussen te laten schuilen en geef voldoende voeding.

Navigatiemenu

Aquariumfans zegt 3 maanden geleden. Oppervlakte planten zijn goede verstopplekken voor de pasgeboren jongen van de Platy. Forums Nieuwe berichten Zoek forums. Je moet aanmelden of registreren om hier te kunnen posten.

Niet echt aangenaam Platy is levenbarend dus zelfde kenmerken als guppene. Wel houdt de Platy van een dicht beplant aquarium, met open ruimtes om vrij rond te zwemmen. Heb je moeite om je aquarium goed in balans te houden!