Op zoek naar chihuahua pups te koop particulier?

chihuahua pups te koop particulier
Honden en pups te koop Startpunthonden.
Pups en honden te koop. Honden en pups te koop. Ben je op zoek naar een puupy een herplaatser van een bepaalde rashond of een rasgroep? Hieronder tref je een overzicht aan van advertenties van honden of pups die te koop aan worden geboden van zowel hondenfokkers als particulieren. Gebruik de filters om zo de hond te vinden waar je naar opzoek bent. Filter op ras. Amerikaanse Staffordshire Terriër. Bastaard onherleidbaar ras. Berghond van de Maremmen. Bouvier des Flandres. Cavalier King Charles Spaniel. Duitse Deense Dog.
Pups en puppies te koop - Ver koop je puppy of pup gratis op.
Huizen - huur. Huizen - koop. Honden - pups. Prijs Sinds Locatie. Franse Bulldog fokker genetisch/lichamelijk getest € 2.500. Hobby fokker van de volledig op gezondheid geteste lichamelijk en genetisch Franse Bulldog met een iets langer lichaam, kleine staartje en mooi duidelijk neusje die het ras oorspronkelijk hoort te hebben.
chihuahua pups te koop particulier
Honden Beagles, Bassets en Lopende honden. Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers. Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden. Honden Herdershonden en Veedrijvers. Honden Jack Russells en Terriërs. Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen. Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden. Honden Setters en Staande honden. Honden Teckels en Dashonden.
Chihuahua Kennel - Hobby fokker chihuahua.
Met fierheid stellen wij u onze hondjes en de Chihuahua pups voor die hier geboren zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het fokken van de Chihuahua in unieke kleuren en met typerende kopjes! Wij zijn een familiale, particuliere liefhebber van de Chihuahua.Regelmatig chihuahua pups te koop.
Home Girra's' Place.
Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Pups van onze boy's.' Girra's' Place heet U welkom. Dirk en Sandra zijn de eigenaars van Girra's' Place, een chihuahuakennel in Betekom, een pittoresk dorp in het hart van de provincie Vlaams-Brabant. Bezoek onze site voor alle info ivm onze chihuahuafamilie, de schattige puppies, de trotse ouders, showresultaten, verzorging, rasinfo enz.
Nederlandse Chihuahua Club Fokkers.
U vindt op deze paginaeen overzicht van bij de NCC aangesloten Chihuahua fokkers, die ook adverteren in ons contactblad. Wilt u meer informatie over fokkers of pups? Neem dan contact op met onze pupbemiddeling. Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken. Chihuahua fokkers in Drenthe. Kennelnaam Naam Adres Plaats Telefoon E-mailadres. Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken. Chihuahua fokkers in Flevoland. Kennelnaam Naam Adres Plaats Telefoon E-mailadres. The Rising Star of Anroja. Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken. Chihuahua fokkers in Friesland. Kennelnaam Naam Adres Plaats Telefoon E-mailadres. Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken. Chihuahua fokkers in Gelderland. Kennelnaam Naam Adres Plaats Telefoon E-mailadres. Clear My Angels. Sparkles For You. Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken. Chihuahua fokkers in Limburg.
Waar vind ik Chihuahua pups te koop met paspoort?
Verzorging van de Chihuahua.: Een kortharige Chihuahua kopen betekent dat u de vacht slechts af en toe moet borstelen. De langharige Chihuahua moet echter elke dag worden geborsteld. Baad mini Chihuahuas en langharige Chihuahuas één keer per maand. Ook het regelmatig controleren van de oren en het knippen van de nagels is noodzakelijk. Uw Chihuahua wordt gemiddeld 15 tot 17 jaar. Voeding voor de Chihuahua.: Net als andere hondenrassen hebben ook onze Chihuahua pups te koop aangepaste voeding nodig. Bij het kopen van een Chihuahua pup geven wij u dan ook graag ons professioneel advies mee. Bovendien vindt u in onze winkel een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsmerken. Zo komt uw mini Chihuahua of langharige Chihuahua niets tekort! Opvoeding van de Chihuahua.: Net als alle grote honden, moeten ook de kleine Chihuahua pups die wij te koop aanbieden op jonge leeftijd een begripvolle gehoorzaamheidstraining krijgen. Bij het africhten van een Chihuahua puppy kiest u bij voorkeur voor een zachtaardige en positieve benadering. Dit hondenras heeft een zorgvuldige socialisatie nodig om overmatige agressiviteit te vermijden. Het accepteren van andere rassen en dieren is voor hen een moeilijke taak. Vroege socialisatie kan echter wonderen doen.
dieren Chihuahua puppie te koop! Particulier! Advertenties.com.
Alle advertenties uit Klazienaveen. Chihuahua puppie te koop! 650, Snel geld nodig? Langharige, raszuivere Chihuahua reutje! Onze puppies zijn op 06-02-2011 geboren, ze mogen het nest verlaten. Moeder foto 2en vader zijn aanwezig, de vader heeft Stamboom en hij heeft vele kampioenen in zijn bloedlijn! Er is nog één reutje overzijn, andere twee broertjes hebben al een nieuwe baas gevonden hij is lief ondeugend, speels en opgegroeid bij zijn ouders in de woonkamer, hij is een heel goed rasbeeld! Hij is iedere 2 weken ontwormd en ingeént. Hij krijgt een honden paspoort mee en een gratis puppy pakket. Deze honden zijn niet geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. E-mail sturen naar Olga Tkachova. Andere advertenties van Olga Tkachova. Alle advertenties uit Drenthe. Alle advertenties uit Klazienaveen. Stuur een bericht naar de aanbieder. Rapporteer deze advertentie. Relevante tweedehands advertenties. Top American Bully pups Standard Extreme met ABKC Stamboom.
Chihuahua pups te koop bij Happy Doggy.
De lievelingswinkel van uw huisdier. Home Chihuahua pups te koop. Elke dag geopend. Info: bel Mathieu: 0474/64.01.39. buitenland: 0032 474 64 01 39. Elke dag geopend: 10u - 18u, zondag vanaf 13u. ook zonder afspraak. Levering aan huis mogelijk. Wij bezorgen uw nieuwe kameraadje aan huis. Meer info of afspraak: Mathieu 0474/64.01.39. buitenland: 0032 474 64 01 39. Chihuahua pups te koop. Je bent hier: Home chihuahua pups te koop. Joey 1250 euro. xml version"1.0" encoding UTF-8? Phoebe 1250 euro.
Chihuahua, Chihuahua's, Chiwawa, Chiwawa's, Chihuahuatje, chihuahuatjes, fokker, fokkers, kennel, kennels, puppy, puppy's, pup, pups, puppie, puppies, fokkerij, fokkerijen, kweker, kwekers, hondenkweker, hondenkwekers, belgië, antwerpen, limburg, oost-vla
Vous êtes éleveur et vous souhaitez une insertion? You're' a breeder and you would like an insertion on this page? PUPS - CHIOTS - PUPPIES. El Perro Mexicano. El Perro Mexicano is bekend om zijn unieke kleuren en kwaliteit van de Chihuahua.
Chihuahua's' en Gezelschapshonden.
Meerdere dieren, Met stamboom, Overig, Kortharig, Chip. Mooie lieve chihuahua. Geboren 12 oktober Gechipt, ingeënd, nvbk stamboom en dna getest. Mannetje, Met stamboom, Bruin, Langharig, Chip. Zoete pomeriaan puppy's.' Schattige puppy's' van PommerenWe hebben nakomelingen Onze Miniature Spitz Pomeranian Mama is bevalle. Meerdere dieren, Met stamboom, Overig, Kortharig, Chip. Schattige chihuahua-puppyEr is maar één heel kleine Chihuahua-puppy die liefdevolle mensen zoekt om mee te. Meerdere dieren, Met stamboom, Overig, Kortharig, Chip. Te koop mooie kleinblijvende boomerpups. Te koop kleinblijvende boomerpups ingeent ontwormd zeer lief voor kinderen ze verharen niet vader shitzu moede. Meerdere dieren, Met stamboom, Overig, Langharig, Chip. Dwergkeeshond pups te koop.

Contacteer ons