Op zoek naar golden retriever pups met stamboom?

golden retriever pups met stamboom
Waarom Golden Retriever pups te koop bij DogCatandCo?
Pekingees pups te koop. Schipperke pups te koop. Schotse Terrier pups te koop. Sheltie pups te koop. Shih Tzu pups te koop. Teckel pups te koop. Vlinderhond pups te koop. West Highland White terrier pups te koop. Yorkshire terrier pups te koop. Amerikaanse Cocker pups te koop. American Staffordshire pups te koop. Basset Hound pups te koop. Beagle pups te koop. Border Collie pups te koop. Bull Terrier pups te koop. Bull Terrier Miniatuur pups te koop. Cavalier King Charles pups te koop. Chow Chow pups te koop. Engelse Bulldog pups te koop. Engelse Cocker pups te koop. Fox Terrier pups te koop. Kleine Spitz pups te koop. Shiba inu pups te koop. Welsh Terrier pups te koop. Whippet pups te koop. Akita Inu pups te koop. Alaskan Malamute pups te koop. Amerikaanse Akita pups te koop. Amerikaanse bulldog pups te koop. Australische Herder pups te koop. Berner Sennen pups te koop. Bobtail pups te koop. Bordeaux Dog pups te koop. Boxer pups te koop. Cane Corso pups te koop. Cesky Fousek pups te koop. Dalmatier pups te koop. Duitse dog pups te koop. Duitse Herder pups te koop. Duitse herder langharige pups te koop. Golden retriever pups te koop.
Golden Retriever: Alles wat je altijd al wilde weten! - Pups te koop - OnlyPets.be.
Het zijn intelligente honden die goed overeenkomen met kinderen en andere huisdieren. Aangezien ze intelligent zijn, kunnen ze ook goed getraind worden. Ze hebben een goede hoeveelheid beweging nodig. Grootte: Gemiddelde grootte, 51-56cm vrouwtje en 56-61cm mannetje. Gewicht: 24-29kg vrouwtje en 29-34kg mannetje. Kop: Brede kop met middelgrote ogen, vriendelijke, intelligente uitdrukking, korte, gevouwen oren en een bruinzwarte neus. Vacht: Waterafstotende dubbele vacht en goede ondervacht. Kleuren: Effen goudbruin, van licht tot donker. Staart: Een dikke, gespierde staart die op gelijke hoogte met het lichaam wordt gedragen. Nood aan vachtverzorging: Hoog. Nood aan beweging: Zeer hoog. Intelligentie en trainbaarheid: Zeer hoog. Kan goed alleen zijn: Niet echt. Hoeveelheid blaffen: Gemiddeld. Geschiktheid voor beginnende hondeneigenaars: Gemiddeld. Voeding: Alle info en tips over voeding voor Golden Retrievers vindt u hier. Prijs: De prijs voor een Golden Retriever pup ligt rond de 1.000 à 1.200 euro. Bekijk ook de pagina van deze hondenrassen: Beagle, Border Collie, Siberische Husky, Cane Corso, Labrador Retriever, Shiba Inu, Shih Tzu, Rottweiler, Cavalier King Charles. Golden Retriever pup kopen. Op zoek naar een Golden Retriever pup met stamboom?
About our Breeding Golden Retriever Kennel.
Omdat wij met èn voor onze Goldens leven, verwachten wij ook van onze toekomstige pup-eigenaren dat er voldoende liefde, ruimte en aandacht is voor hun nieuwe huisgenoot. Al onze pups worden geregistreerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied en de Databank Honden, en zijn in het bezit van een officiële stamboom, een microchip en een EU Dierenpaspoort.
Golden Retriever fokker in Friesland, Golden retriever puppies geboren.
wist ze het klusje te klaren, en met een ogenschijnlijk, onwaarschijnlijk gemak. Van ons nestje zijn nog twee stoere reutjes beschikbaar. Kwaliteit komt natuurlijk altijd bovendrijven, zijn ze niet geweldig. De verwachting is dat onze pups uit zullen groeien tot onwijs mooie volwassen Golden Retrievers die net als hun ouders bijzonder zacht zijn van karakter. Nu ze al wat ouder zijn geworden is ook al meteen duidelijk geworden. dat onze pups gezegend met de prachtige authentieke kenmerken, die. een Golden retriever zo bijzonder maakt.
Homepage van Van" het Lükkensveld" Golden Retrievers.
Voor 1 reu zoeken we nog een gouden mandje. Klik hier voor de fotos van de 5e week; de wereld van de pups wordt steeds groter. Een trotse moeder. Peddy Sequins Scorpions. Julya is geslaagd voor de Sophia Snuffel College hondengedragstest www.sophiasnuffelcollege.nl. Wij zijn een kleine kennel foto alle honden en fokken meestal maar één, hooguit twee nestjes per jaar. Al onze honden wonen bij ons in huis en dat willen we graag zo houden. In 1976 kochten we onze eerste Golden Retriever. Een reu, terwijl we eigenlijk een teef wilden. Maar ja, uit de krant en dan moet je altijd snel beslissen! Hij was voor ons overigens een fijne huishond. Januari 1988 kwam onze tweede Golden" Dual Purpose Jewel's' Priscilla." Priscilla is de stammoeder van onze kennel, in de stamboom van al onze honden vind je haar terug.
Pups.
https://www.k9data.com/fivegen.asp?ID=1246900: Natuurlijk fokken wij volgens de regels van de Golden Retrieverclub. Dus beide ouders voldoen aan de fokeisen. Zie de pagina voor de stamboom van de pups: https://www.k9data.com/fivegen.asp?ID=1109461: Onze honden zijn ook te vinden hier op onze website. Wij fokken ook uitsluitend honden met een stamboom van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.
Gundogs.be: Gundog Retriever website.
Kennelnaam: Of Perfect Promise. Rassen: Flatcoated Retriever. Info fokker: Doelstelling is om Flatcoated Retrievers uit werklijnen te fokken die zin en plezier hebben om als team met hun baas aan de slag te gaan. Maar die ook hun guitige eigen ik blijven.
diereninfo.be goldenretriever.
- de stamboom van de ouders, als je tot de 4de of 5de generatie steeds de zelfde namen tegen komt is er sprake van inteelt. Laat je bij de aanschaf van een pup nooit onder druk zetten. Je hondje moet ook gesocialiseerd zijn.: Hierbij moet het meeste gebeuren in de eerste 7 weken na de geboorte, het is daarom ook wenselijk dat de fokker de pups opvoed in huishoudelijke kring zodat ze kunnen wennen andere mensen, geluiden. Je loopt de kans dat, wanneer je een hondje uit een kennel neemt of bij een fokker waar honderden honden zitten, dat het een bang hondje wordt aangezien het in zijn eerste 7weken na de geboorte niet genoeg ervaringen heeft opgedaan. Iedere goede fokker laat zijn pups wennen aan dagelijkse gewoonten: andere dieren, andere geluiden, stofzuigen, met de auto een ritje maken, lopen aan de riem. Sommige fokkers doen een puppy test waar de puppy getest wordt op karakter en zo beter bekeken kan worden wat voor een hondje het is en bij wat voor gezin het het best zou passen. Wanneer je de pup komt halen zorgt een goede fokker dat alles klaar is.
voorstellen - www.golden-retriever-catori.be.
Wij zijn Jan en Kristel, we wonen samen met onze honden te Paal-Beringen. Af en toe fokken we een leuk nestje met de Golden-Retrievers. Dit gebeurt volgens de richtlijnen van Koninklijke maatschappij Sint-Hubertus en de GRCB Golden Retriever Club van België. De Golden retriever pups worden geboren in huiselijke omgeving en zitten binnen in huis.
Golden Retriever, Golden Retrievers, Golden, Goldens, fokker, fokkers, kennel, kennels, puppy, puppy's, pup, pups, puppie, puppies, fokkerij, fokkerijen, kweker, kwekers, hondenkweker, hondenkwekers, belgië, antwerpen, limburg, oost-vlaanderen, west-vlaan
KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN. GOLDEN RETRIEVER PUPS. Hieronder vindt u kennels terug waar momenteel Golden Retriever puppy's' beschikbaar zijn. Momenteel staan er op Rashondenonline geen pups van dit ras vermeld. Neem contact op met één van de fokkers hierboven en informeer naar hun toekomstige nestjes.
Golden-retriever-fokkers-europa vindhetviahier.nl.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9. Golden Retriever Clubs. Der Retriever Club Schweiz. Golden Retriever Denmark. Golden Retrievery Polen. The Golden Retriever Club Engeland. sterreichescher Retriever Club. Golden Retriever Fokkers in Belgie.

Contacteer ons