Op zoek naar labrador pups te koop?

labrador pups te koop
Stombaershoeve - Welkom bij Stombaershoeve!
De puppys worden ontwormd, gevaccineerd, gechipt, hebben een Europees paspoort en verlaten gezond en wel het nest, steeds op toezicht van onze dierenarts. Ben je genteresseerd? Kijk dan snel verder op onze website, hier vind je een overzicht van al onze honden.
labrador pups te koop
Onze pups - www.silver-charcoal-labrador.be.
adres en contact. In loving memory. Leopard Labrador Dog. American White Labs. Silver Flakes Labradors. hier zijn pups uit vorige nestjes bij ons te zien leeftijd 6 à 7 weken. In overeenkomst met de Rashondenvereniging/stamboek verkopen wij onze pups zonder foktoelating.
Over ons - Vrolijke Labrador Hoeve.
om er met onze honden erop uit te trekken. Met onze eigen Labrador Retrievers krijgen wij regelmatig een nestje pups. Wij hebben ze in alle kleuren, namelijk zwart, chocolade bruin en geel. Alle honden hebben een stamboom en zijn getest op heupen, ellebogen en ogen, en ook onze pups hebben een stamboom.
Meerledogs - Vind hier de perfecte hond voor je familie!
Pups Te Koop. Pups Te Koop. Pups Te Koop. Pups Te Koop. Pups Te Koop. Pups Te Koop. Pups Te Koop. Pups Te Koop. Pups Te Koop. Pups Te Koop. Pups Te Koop. Pups Te Koop. Pups Te Koop. Pups Te Koop.
Labrador puppy: ALLES over Labrador puppy's' video's' foto's.'
Nu jij weet welke informatie je allemaal kunt vinden op deze speciaal ingerichte Labrador pagina ga ik snel verder met de inhoud. Ik start met algemene informatie over de Labrador hond, vervolgens behandelen en bekijken we een daadwerkelijke bevalling van Labrador Emy en volgen we de pups hoe ze opgroeien tot aan hun achtste week. Daarna gaan we direct verder met 22 tips voor het kopen en opvoeden van je Labrador puppy. Algemene informatie over de Labrador. Is een Labrador kindvriendelijk? Hoe groot, zwaar en oud wordt een Labrador? De geschiedenis van de Labrador. De labrador retriever stamt oorspronkelijk af van de St. Johns-hond werd vanaf het jaar 1850 gekruist met andere hondenrassen, zoals het ras Gordon setter, Flatcoated retriever, de Spaniël en de Chesapeake bayretriever.
Labrador - Familiekennel Meerhof.
Wij hebben pups te koop in alle mogelijke kleuren die de pup van een Labrador kan hebben. De kleuren die u bij ons kan kopen zijn zwart, roodbruin of geel waarbij de Labrador met de gele vacht de dikste vacht heeft.
Ik zoek een pup De Nederlandse Labrador Vereniging.
Het skelet van een Labrador Retriever is pas uitgegroeid en uitgehard op de leeftijd van circa 12 maanden. U zult totdat de hond deze leeftijd heeft bereikt daar dus rekening mee moeten houden. Wanneer u het eerste jaar met veel zorg en beleid uw pup laat opgroeien, is de kans op een gelukkig hondenleven het grootst! Een aantal leefregels/tips. Rust, reinheid, regelmaat! Die drie regels kunt u ook op uw pup toepassen. Uw pup is de eerst tijd nog een echte baby. Natuurlijk moet hij voor zijn sociale ontwikkeling indrukken opdoen, maar pas op dat u uw hondje niet overbelast. Labrador Retrievers zijn kindervrienden. Toch moet u kinderen leren om verstandig met een pup om te gaan. Pups zijn kwetsbare jonge dieren.
Honden. Brand Logo Mobile. Brand Logo Desktop.
Vertalingen worden getoond Vertalingen worden niet getoond. Control Panel uitschakelen. Ik zoek baas. Zoek een dier. Konijnen en knagers. Tips voor nieuwe baasjes. Dier mens wijzer. Meet Your Match. Een dier in huis halen. Een dier afstaan. Konijnen en knagers. Tips voor nieuwe baasjes. Dier mens wijzer. Meet Your Match. Een dier in huis halen. Een dier afstaan. Zoek een dier. Konijnen en knagers. Tips voor nieuwe baasjes. Dier mens wijzer. Meet Your Match. Een dier in huis halen. Een dier afstaan. Zoeken naar Honden.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
- geplaatst op 29 september 2022 -. Prachtige chocolade bruine en zwarte labrador pups met stamboom, ze zijn 25 augustus jl geboren. De moeder is Roos, de vader is Magic Magic Mera Vallis Beide ouders hebben alle keuringen om te mogen fokken met stamboom.
labrador pups te koop.
SNELLE THUISLEVERING MOGELIJK bezoek onze kennels te: Temse: Milando Breeding Steendonkstraat 38 9140 Temse België HK15404132 Openingsuren: maandag - vrijdag 10.00 h - 18.00 h zaterdag: 10.00 h - 17.00 h zondag: 12.00 h - 17.00 h Kasterlee: Kempenaars Kennel Bosdellen 5 2460 Kasterlee België HK 15104133 Openingsuren: maandag - vrijdag van 10.00 h tot 18.00 h zaterdag van 10.00 h tot 17.00 h zondag van 12.00 h tot 17.00 h Antwerpen: Antwerpse Puppykennel Oude Vaartplaats 38 2000 Antwerpen HK14101629 Openingsuren: maandag - vrijdag: gesloten zaterdag 10.00 h - 17.00 h zondag 10.00 h - 17.00 h Baarle-Hertog: Puppylovers Molenstraat 45 2387 Baarle-Hertog Turnhout HK50100806 - info - Algemeen telefoonnummer België: 0473/986.078 070/220.225 Buitenland: 0032 473 986 078 Klik door naar onze site voor het overzicht van de beschikbare pups! Tags: labradors labrador retriever labarador honden kennel puppies puppies te koop pups pups te koop te koop rashonden informatie kopen puppy puppie te koop fokker.
welkom Hondjeshoeve.
Dankzij onze jarenlange ervaring bieden we u enkel de mooiste puppies aan met een garantie op gezondheid en raszuiverheid. De Hondjeshoeve voldoet aan alle strenge normeringen van het Ministerie van Landbouw. Al onze honden worden steeds geselecteerd op gezondheid en raszuiverheid.

Contacteer ons