Op zoek naar kruising flatcoated retriever met golden retriever?

kruising flatcoated retriever met golden retriever
Tweed Water Spaniël Wikipedia.
3.1 Golden Retriever. 3.2 Curly Coated Retriever. Geschiedenis bewerken brontekst bewerken. Het dorp Norham, Northumberland, net ten Zuiden de rivier Tweed was naar verluidt beroemd" voor een ras van waterhond die volgens getuigenissen steevast" bruin" waren. In 1816 schreef Richard Lawrence over de oorsprong van de Tweed Water Spaniël; Langs" de rotsachtige oevers en de schrikbarende afhellingen voorbij de kruising van de Tweed met de zee van Berwick, hebben waterhonden extra kracht verworven, door de introductie van een kruising met de Newfoundlander, die hun uitermate geschikt maakt om de zware moeilijkheden en dagelijkse gevaren waarin ze systematisch betrokken raken te doorstaan. 2 Hoewel het citaat specifiek verwijst naar de Newfoundlander, wordt hier de, nu reeds uitgestorven, St. John's-hond' bedoeld aangezien men soms naar dit ras verwees met de naam van zijn geboortestreek, Newfoundland en Labrador. Stanley O'Neil, een expert in Flatcoated Retrievers, schreef ooit over de Tweed Water Spaniël in een brief tijdens de late 19de eeuw: Verder" langs de kust, waarschijnlijk in Alnmouth, zag ik mannen vissen met netten voor zalm.
Welkom - Van Spokendam Freewill's' Farm - Golden Flatcoated retrievers.
Op deze site proberen wij een indruk te geven van onze passie rondom het fantastische ras van de Golden Retrievers en de Flatcoated Retrievers. Wie zijn wij? In 1970 zijn Freek en Willly Pouwels begonnen met het fokken van Golden Retrievers onder de naam van Spokendam. Drie jaar later hebben zij dit uitgebreid met het ras van de Flatcoated Retriever onder de naam Freewills Farm. Helaas is Freek Pouwels op 2 januari 2021 overleden. Freek en Willly hebben verschillende opleidingen gevolgd, van keurmeester op hondenshows in Engeland tot Algemene Cursus Kynologie. In onze jonge jaren hebben wij veel shows gelopen. Hieronder een kleine indruk van de door hen behaalde resultaten. Het definitieve kampioenschap is hierbij de hoogst mogelijke onderscheiding die er behaald kan worden. Deze wordt door de Raad van Beheer uitgereikt. Flatcoated Retriever teef Javelins Castles Aquila Adonna.:
Nathalie Dierenoppas in Maasmechelen Pawshake.be.
ben iemand die heel actief is: ben elke dag tot 2 uur bezig met mijn eigen paarden. Heb ervaringen met bull terrier, barzou, golden retriever, basset hound, duitse herder, newfoundlander, kruising newfoundlander en flatcoated retriever, vlinderhond, bearded collie, vlinderhond, poezen, border terrier.
Golden retriever Alle hondenrassen.
De golden retriever heeft een lange, dikke vacht met een waterafstotende ondervacht. Hij heeft een vacht die gemakkelijk te onderhouden is. De vacht heeft niet veel verzorging nodig, regelmatig eens borstelen en een bad is al voldoende. De golden retriever komt in verschillende kleuren voor, van bijna wit tot donkerbeige. De vacht leunt zelfs soms tegen mahoniekleur aan. Deze honden hebben een brede schedel en een diepe, brede snuit. Hun oren zijn matig groot en hangen langs het hoofd naar beneden. Het mannetje kan een schofthoogte hebben van 56 tot 61 cm.
flatcoatedretriever - slammer.nl.
Pups Seeking Homes. Ameginos - Amegino's' flat coated retriever. Community Of Life. Dark Angel Of Eternity. Flatcoated Retriever - Homepage of black tit's' nest. Honden - Flatcoated retriever. Members - Bo - duitse dog en does - kruising flatcoated retriever.
SENIOREN.
Nina Duitse Herdershond. Asha Europees Korthaar. Minoes Europees Korthaar. Jeff Ruwharige Jack Russell. Belle Shih Tzu. Vix Yorkshire Terrir. Pepper Kruising Collie. Nounette Yorkshire Terrir. Trieton Kruising Herdershond. Fleur Kruising Labrador. Duvel Golden Retriever. Toy Golden Retriever. Bob Airdale Terrir.
Flatcoated Retriever - 10 weetjes over deze vrolijke hond - Hondenfun.
Flatcoated retrievers zijn zwart of leverkleurig met een middellange, dikke vacht van fijn haar. De oren hangen dicht bij het hoofd. De ogen zijn donkerbruin of hazelnootkleurig. Het zijn blije honden, dus de staart van een typische flatcoated kwispelt constant pas op voor glaasjes op tafel. De gemiddelde hoogtes voor mannelijke flatcoated retrievers variëren van 58 tot 62 cm; hoogtes voor teefjes variëren van 55 tot 59 cm. Gewichten variëren van 27 tot 36 kilogram. Een actieve hond. De Flat-Coat is ooit gefokt als jachthond en ondanks dat hij nu vaak als huishond wordt gehouden moet hij nog steeds dagelijks veel bewegen. Het kan ook helpen om hem een taak te geven. Dit kan helpen om zijn activiteitenbehoeften te bevredigen en zijn grote intellect uit te dagen. Echt jacht beoefenen is natuurlijk een een perfecte activiteit voor dit ras, maar een bal uit het water retriever zal hij ook geweldig vinden.
Wheatons Golden Retrievers Gundogs Showdogs.
Uit deze fokkerij vormen Culham Brass en Culham Copper de belangrijkste honden, die overigens in nagenoeg alle stambomen van de huidige Golden Retrievers als verre voorouders voorkomen.Behalve de lijn van Lord Tweedmouth waren er rond de eeuwwisseling nog enkele andere belangrijke kennels zoals Ingestre van W. Macdonald, die naar zijn zeggen was begonnen met een leverkleurige Flatcoated Retriever.
Rasgroep 8: Retrievers en Waterhonden Rassen Honden Hondenrassen.
De Flatcoated retriever is een hond die hoort bij de staande honden, de spaniels en de retrievers. De honden worden gemiddeld 12 jaar oud en zijn erg zacht, intelligent en meegaand. De honden zijn erg lief voor kinderen en vinden het heerlijk om met. De Golden retriever hoort bij de staande jachthonden, spaniels en retrievers.
Hondenrassen in België.
Vanuit dit ras is vanaf midden 19e eeuw in Engeland gekruist met een aantal andere rassen, zoals de Gordon setter, de spaniël, de Flatcoated retriever en de Chesapeake Bayretriever. Johns-hond werd door de Eskimo's' gebruikt voor de visvangst, de labrador werd gefokt voor de eendenjacht en voor de jacht in moerassige gebieden. De retriever heeft rudimentaire zwemvliezen tussen zijn tenen. De vacht van de labrador is kort en dik met een waterafstotende ondervacht en heeft weinig verzorging nodig. De labrador komt voor in de kleuren zwart, blond, variërend van roomwit tot vossenrood ook wel fox genoemd, en bruin. In de vroege geschiedenis van dit ras waren de labradors hoofdzakelijk zwart; blond kwam ook wel voor maar in veel mindere mate. In de jaren 70 werd de blonde kleur pas echt populair. Bruin werd gezien als een fout en is pas vele jaren later als raskenmerkend toegevoegd aan de rasstandaard. Schofthoogte van de reuen is 55 tot 57 centimeter en die van de teefjes is van 54 tot 56 centimeter. Een labrador weegt ongeveer 35 kilo. De Berner sennenhond is een middelgrote, krachtig gebouwde berghond van Zwitserse afkomst.
Golden Retriever -X- Flatcoated Retriever HondenForum.
Als je over Golden" Retriever -X- Flatcoated Retriever" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken. Volgende forumvraag: puppy amerikaanse stefford kruising labrador. Zoeken op de HondenPage. Zoek je iets op de HondenPage? Vul dan hier jouw zoekwoorden in? Over de HondenPage. De hondenpage is de Grootste Nederlandstalige site over honden met meer dan 25.000 bezoekers per dag!

Contacteer ons