Op zoek naar kruising golden retriever flatcoated retriever?

kruising golden retriever flatcoated retriever
Flat Coated Retriever - Karakter, opvoeding, gedrag en meer Startpunthonden.
De Flat Coated Retriever is in de jaren 1800 ontstaan door de Ierse Setter, de Labrador, de Waterhond en de St. John's' Newfoundland te kruisen. In het dagelijks leven wordt hij vaak verward met de Labrador Retriever en Golden Retriever.
PUPPY'S' van LIEVENDAAL: Kruising Flatcoated retriever x Labrador.
Licensed to kill. Waar ga jij heen? Mooi Portret van PYRO. Even kijken of mijn buurman ook lekker eten heeft. Ik kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Ja, ja, ja, bijnaaaaa. Mmmmmmmm, Hond Cuisine! Op schoolreis geweest. Happen naar de baas! Wat een mooi koppie! Romulus en Remus. Voor het eerst pap! HUH, had je iets? Hond in de pot, maar dan anders. Zwart op Wit. Het leven is goedddddd. Made in China. Time for a nap. Kruising Flatcoated retriever x Labrador.
Golden retriever Alle hondenrassen.
Extra weetjes over de golden retriever. Gedurende de tweede helft van de 19e eeuw ontwikkelde Lord Tweedmouth de golden retriever in zijn geboorteland Schotland. Golden retrievers werden gefokt uit een kruising tussen flat-coated retrievers and Tweed water spaniels dit ras is nu uitgestorven.
Welkom - Van Spokendam Freewill's' Farm - Golden Flatcoated retrievers.
Het definitieve kampioenschap is hierbij de hoogst mogelijke onderscheiding die er behaald kan worden. Deze wordt door de Raad van Beheer uitgereikt. Flatcoated Retriever teef Javelins Castles Aquila Adonna.: Nederlands Kampioen, Luxemburgs Kampioen, Duits Kampioen en in 1986 definitief kampioen verklaard. Flatcoated Retriever reu Westezing Warcry.:
Flatcoated retriever Honden.
Retrievers met krulhaar waren uitstekende zwemmers en retrievers. In de negentiende eeuw werden ze gekruist met honden met een effen vacht, omdat deze vacht beter waterafstotend zou zijn. Na de Tweede Wereldoorlog nam het aantal flatcoated retrievers af, al wordt het ras tegenwoordig steeds populairder als werkhond en huisdier. In het Verenigd Koninkrijk wordt een kruising met de labrador retriever vaak gebruikt als blindegeleidehond.
Golden Retriever -X- Flatcoated Retriever HondenForum.
en niet een golden of flatcoated bij een goede Fokker vandaan? 09 januari 2013 om 19:06: wijzigen. waarom willen jullie deze kruisiging graag? en niet een golden of flatcoated bij een goede Fokker vandaan?" Linda en Bodhi. Sorry, maar ik moet erg lachen om de kruisiging Verder is het een redelijk oud topic, je reageert nu op een post uit juni 2012'' Linda en Bodhi. 10 januari 2013 om 01:24: wijzigen. Sorry, maar ik moet erg lachen om de kruisiging Verder is het een redelijk oud topic, je reageert nu op een post uit juni 2012'' emailprotected. Oohh niet gezien. Kwam hij weer naar boven door de reactie van gast Jasper, die ook nog eens nergens op slaat emailprotected. 10 januari 2013 om 15:17: wijzigen. Helaas, dit onderwerp staat op slot. Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen. Als je over Golden" Retriever -X- Flatcoated Retriever" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken. Volgende forumvraag: puppy amerikaanse stefford kruising labrador.
Adopteer.be.
Braque du Bourbonnais. Bruno de Jura. Cao da Serra da Estrela. Cavalier King Charles Spaniël. Coton de Tuléar. Curly Coated Retriever. Duitse Staande Hond draadhaar. Duitse Staande Hond korthaar. Duitse Staande Hond langhaar. Duitse Staande Hond ruwhaar. Engelse Cocker Spaniël.
Hondenuitlaatdienst gezocht Humbeek Vlaams-Brabant hondenuitlaatdienst Catherine uit Humbeek Vlaams-Brabant 1851.
Wandelingen door het park. Wandelingen in het bos. Ervaring met hondenrassen. Cavalier King Charles Spaniel. Duitse Staande Hond, Korthaar. Flat Coated Retriever. Grote Keeshond, wit. Jack Russell Terrier. Kruising Witte herder-Golden retriever. Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Zwitserse Witte Herder.
Golden Retriever Hondenfokker Houssin Kuurne Puppys te koop, pup te koop, hondenkweker, hondenkwekerij, rashonden.
U zal zien dat deze hond er plezier aan beleeft als u iets nieuws gaat ondernemen met hem. Naar de hondenschool gaan is zowel voor de Golden Retriever als voor u een waar plezier en dit kunnen wij u dan ook ten zeerste aanbevelen. Eenmaal dat de Golden Retriever volkomen uitgegroeid is, reken maar op 18 maanden, kan u hem ook naast u laten lopen wanneer u er op uit trekt per fiets. Door het jaar moet u slechts een keertje per week de haren van de Golden Retriever goed door borstelen, dit om de dode haren te verwijderen. Hou er rekening mee om dit tijdens de ruiperiode wat vaker te doen. Golden Retriever kopen? Onze puppy's' zijn volledig gevaccineerd. Ze zijn ook gevaccineerd tegen hondsdolheid. Onze Golden Retriever pups zijn eveneens meermaals ontwormd. Ze zijn gechipt en hebben een Europees paspoort. Onze pups zijn steeds geregistreerd bij DogID. Ze zijn in huiselijke kring opgegroeid waardoor ze heel sociaal zijn. We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar. Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts. Onze Golden Retriever pups te koop zijn vrijblijvend te bezichtigen tijdens onze openingsuren.
Nathalie Dierenoppas in Maasmechelen Pawshake.be.
ben iemand die heel actief is: ben elke dag tot 2 uur bezig met mijn eigen paarden. Heb ervaringen met bull terrier, barzou, golden retriever, basset hound, duitse herder, newfoundlander, kruising newfoundlander en flatcoated retriever, vlinderhond, bearded collie, vlinderhond, poezen, border terrier.
DE SNOETJES Portfolio.
Groot, klein, dun of dik ik probeer hen allen een mooie Make over te geven. Pluk-rassen worden geplukt, weer andere worden enkel gewassen en gedroogd. Sommige rassen worden geknipt of geschoren. Doordat ik me blijf bijscholen zie je wel verschil door de jaren heen.

Contacteer ons