Op zoek naar labrador kruising pups te koop?

labrador kruising pups te koop
Hondenkennel België - Familiekennel Meerhof.
Wij zijn een familiebedrijf dat vier soorten rashonden fokt. U kan bij ons uw Labrador, Rottweiler, Golden Retriever of Berner Sennen-pup vinden die een positieve toevoeging vormt in uw leven. Wij hebben niet altijd pups ter beschikking. U kan zien wanneer er pups geboren zijn onder de rubriek 'nieuwe' pups. Het is mogelijk de pups bij ons te zien, samen met de vader en de moeder.
labrador kruising pups te koop
Labradoodle - 12 Weetjes over deze kruising tussen de Labrador en Poedel - Hondenfun.
Labradoodle - 12 Weetjes over deze kruising tussen de Labrador en Poedel. De labradoodle is niet meer weg te denken van de uitlaatvelden en bossen, maar wist je dat dit hondenras officieel is het geen ras, maar daarover later meer pas sinds 1988 bestaat! Deze kruising tussen een labrador en een poedel heeft het beste van twee werelden: het sociale karakter van de Labrador en de hypoallergene vacht van de Poedel.
Bassie, de zeer mooie kruising Hondenfokker Houssin Kuurne Puppys te koop, pup te koop, hondenkweker, hondenkwekerij, rashonden.
Ze zijn in huiselijke kring opgegroeid waardoor ze heel sociaal zijn. We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar. Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts. Onze kruising pups te koop zijn vrijblijvend te bezichtigen tijdens onze openingsuren.
labrador kruising pups te koop
Dieren en Toebehoren. Honden Beagles, Bassets en Lopende honden. Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers. Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden. Honden Herdershonden en Veedrijvers. Honden Jack Russells en Terriërs. Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen. Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden. Honden Setters en Staande honden.
Kruising Mechelse x Duitse Herder: Baele BVBA: uw tuin en dier centrum.
Al onze pups komen van particulieren of kleine fokkers die af en toe eens een nestje hebben en niet van grote broodfokkers. Indien u interesse heeft in een pup, kan u contact met ons opnemen via contactformulier, mail of telefoon. De pagina van de beschikbare pups wordt dagelijks geüpdatet. Kruising Mechelse x Duitse Herder.
WIj willen graag een kruising tussen Labrador/Herder HondenForum.
Zwarte hond met wit befje. Kop van Labrador, lichaam van een Herder. 28 september 2010 om 13:40.: Hallo, ook wij hebben een kruising Mechelse herder en Labrador. Het is een super hond, lief voor de kinderen, houdt van gezelschap en ze luistert goed. Ze is nu 5 en ik zou zo weer een pup van deze kruising erbij nemen! Wij hebben haar ook via een hondenschool die de nestjes speciaal zo fokt voor de opleiding tot sociale hulphond. Onze Caro was als pup iets te druk om mee te gaan draaien in het programma, gelukkig voor ons want wij zouden niet meer zonder haar kunnen! 26 februari 2011 om 18:07.: pups van 7 weken, geboren 7 januari. google op kruising labrador herder te koop. en je vindt het adres in Limburg. ik heb er net 2 gekocht uit een nest van 13. 16 april 2011 om 20:51.: Helaas heb ik gisteren afscheid moeten nemen van mijn Bo, kruizing labrador mechelse herder. ouders 100 rashonden met stamboom Bo komt uit een nest waarbij sprake was van 'oeps' buurman wat doet u nu'.' In mijn tiener jaren had ik ook een soortgelijke kruising labrador duitse herder.
Adopteer.be.
Duitse Staande Hond langhaar. Duitse Staande Hond ruwhaar. Engelse Cocker Spaniël. Engelse Springer Spaniël. Engelse Staffordshire Terriër. Engelse Toy Terriër. Grand Anglo Francais. Grand Basset Griffon Vendéen. Great Japanese Dog. Griffon Blue de Gascogne. Grote Zwitserse Sennenhond. Irish Soft Coated Wheaten Terriër. Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Old English Bulldog. Old English Sheepdog. Parson Russell Terriër. Petit Basset Griffon Vendéen. Petit Blue de Gascogne. Polski Owczarek Nizinny. Russische Toy Terriër. Shetland Sheepdog Sheltie. Staffordshire Bull Terriër. Welsh Springer Spaniël. West Highland White Terriër Westie. Zwarte Russische Terriër.
Rhodesian ridgeback x labrador - Pagina 2 - Radar.
Schat van een bastaard! Moeder was een stamboomhond, vader de hond van de achterburen, ws kruising labrador herder Foutje. Deze mensen fokken normaal met hun RR, nu was de buurhond iedereen te snel af! Door bij zowel deze mensen, als bij de buren te gaan kijken en de pups goed te bekijken, kwamen wij erachter dat het allemaal oke was. Ze is trouwens inmiddels 3 jaar, heeft de ridge en de bouw van een RR, de grootte van een labrador en de kleuren van een mechelse herder. Qua karakter heeft ze volgens mij ook van allemaal wat, het makkelijk gehoorzame van een herder, de waaksheid van een RR en het enthousiasme van een labrador. Berichten: 1 Lid geworden op: 15 mei 2007 11:04.: Re: Rhodesian ridgeback x labrador. Ongelezen bericht door patriesjeb 15 mei 2007 11:06.: heey ik zoek ook G J hooyer in harskamp wij hebben daar een duitse herder vandaan.
Labrador-pups.
Labrador Retrievers zijn stabiele, vriendelijke, goedgehumeurdeaanhankelijke, en actieve honden. Wij fokken op kleine schaal labradors die de perfecte verzorging krijgen en goed gesocialiseerd worden., In de kleuren Zwart BruinSilver, grey en Charoal. Als de pups de leeftijd hebben van 8 weken zoeken wij een nieuw tehuis voor hen, en dat is misschien wel bij U! Doordat ik graag wil zien dat mensen kunnen genieten van hun hond omdat hij gezond is heb ik in 2007 besloten te fokken met Beau en ben ik zo mijn hondenlijn uit gaan breiden. Beau is van de Engelse lijn en ik had besloten met de Amerikaanse lijn verder te gegaan.
Man die labradoedel fokte, heeft spijt: 'Heb' een monster gecreëerd'' RTL Nieuws.
25 september 2019 17:02: Aangepast: 30 september 2019 09:17.: Dertig jaar geleden fokte de Australische Wally Conron de allereerste labradoedel, een kruising tussen een labrador en een poedel. De hond is inmiddels wereldwijd populair, maar de fokker heeft spijt. Ik" heb het monster van Frankenstein gemaakt." De allereerste labradoedel, Sultan, werd gefokt als geleidehond voor een blinde vrouw van wie haar man allergisch was voor hondenhaar, vertelt Wally Conronaan de Australische ABC. De combinatie van de harenvan de poedel, die bijna nietuitvallen, en het gedrag van de labrador werkte perfect. Sultan kwam uit een nest van drie. Omdat niemand de andere twee puppies wilde, zocht Conron contact met de media om de 'allergievrije' honden'' een goed thuis te geven. Na" een paar dagen drong het tot me door wat ik had gedaan, vertelt Conron. De labradoedel werd ontzettend populair en Conron maakte zich meteen zorgen over de kwaliteit van vele fokprogramma's. Ik" heb de doos van Pandorageopend." Lees ook: Koop geen allergievrije katten of honden: 'Het' is onzin en ze lijden veel'.'
Boomer puppy: alles wat je wilt weten over de Boomer - Doggo.nl.
Maar wat voor ras is de boomer nu eigenlijk precies? De boomer is geen erkend ras, het betreft een kruising tussen kleinere hondenrassen zoals o.a. Lhasa Apso, Shih-tzu, Westie, Yorkshire Terriër en Malthezer. Omdat het geen erkend ras is, bestaan er dus ook geen fokkers van Boomers die aangesloten zijn bij de organisatie die toezicht houdt op de fokkerij, bij de Raad van Beheer. Op de fok van Boomers is geen toezicht vanuit een overkoepelend orgaan. Er zijn geen richtlijnen voor bijvoorbeeld inteelt, gezondheid of welzijn. Een fokker is dan ook niet verplicht een stamboom bij te houden. Dit kan betekenen dat er weinig bekend is over de genetische herkomst en mogelijke erfelijke gebreken bij de pup. Je weet dan ook niet of de pup gezond is en ook gezond zal blijven. Meestal kan een fokker wel vertellen welke rassen hij gekruist heeft.

Contacteer ons