Op zoek naar labrador pups te koop particulier?

labrador pups te koop particulier
Labradors Van 't' Greeshof.
Wegens onvoorziene omstandigheden zijn wij genoodzaakt om voor onbepaalde tijd te stoppen met nieuwe nestjes. Via onze website trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen, enerzijds over. de Labrador Retriever en anderzijds om de toekomstige eigenaars zo goed mogelijk voor te.
labrador pups te koop particulier
wordt verwacht: Baele BVBA: uw tuin- en dier centrum.
Interesse in deze wordt verwacht, aarzel dan niet en neem contact op met Baele BVBA. Onze pups staan onder wekelijks controle van de dierenarts, en zijn in orde met hun inentingen. Ze krijgen maandelijks een ontworming en dragen allemaal een chip en zijn in het bezit van een europees paspoort. Al onze pups komen van particulieren of kleine fokkers die af en toe eens een nestje hebben en niet van grote brood fokkers. Indien u interesse heeft in een pup, kan u contact met ons opnemen via contactformulier, mail of telefoon. De pagina van de beschikbare pups wordt dagelijks geüpdatet. onze pups zijn afkomstig van particulieren. Hierdoor weten wij niet altijd welke pups wij wanneer kunnen verwachten. wij raden dan ook aan om onze site in de gaten te houden.
Pups te koop Hondenfokker Dierenhof Debrabandere.
NL FR EN. Welkom bij Dierenhof Debrabandere! U kan onze pups VRIJ bezoeken tijdens de openingsuren, we werken NIET op afspraak. Onze beschikbare puppies. Kruising Mexicaanse naakthond x Chihuahua. Kruising Dwergkees x Mix. Kruising Dwergkees x Mix. Ma 14:00: - 18:00.: Di 10:00: - 18:00.: Wo 10:00: - 18:00.: Vrij 10:00: - 18:00.: Zat 10:00: - 17:00.: Zon 10:00: - 17:00.: Onze puppies krijgen kwaliteitsvoeding van.: 32 497 38 02 11. 2022 Copyright: Dierenhof Debrabandere. Disclaimer: De content van deze website is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
Golden Retrievers van het Engels Veld.
We kozen er bewust voor om Golden Retriever puppies in huiselijke kring te fokken. Op deze manier kunnen wij hen voorzien van alle nodige aandacht en liefde. Op deze manier worden onze pups ook dagelijks gesocialiseerd met huishoudelijke geluiden, kinderen, katten, andere honden, bezoekers.,
Golden-Retrievers van 't' Nielerdal.
Wij streven ernaar om honden af te leveren die zowel op show-, in het gehoorzaamheidsprogramma goede prestaties kunnen leveren. Des al niet te min moeten het goldens zijn die hun taak als gezinshond optimaal kunnen vervullen. Daar Jan gediplomeerd hondenpsycholoog is, zijn we selectief bij het aankopen of uitselecteren van een nieuwe aanwinst voor onze fokkerij, daarom worden alle aangekochte honden getest op karakter, zodat we kunnen starten met stabiele en evenwichtige honden die dan op hun beurt moeten zorgen voor stabiele en evenwichtige pups zodat de toekomstige eigenaar tevreden is met de aankoop van zijn/haar pup. Dit alles komt ten goede aan onze fokproducten, want wij zien niet liever dat dat de nieuwe baasjes van onze pups een goede fijne, en gezonde golden pup mee naar huis nemen.
Pups en puppies te koop - Ver koop je puppy of pup gratis op.
E-mails, berichten chats worden NIET beantwoord. Een beller is sneller. GuardDogs € 3.000. GuardDogs levert American Pitbull Terriër puppies tot aan de deur de puppies zijn gevaccineerd ontwormd kuur en hebben een stamboom en papieren! Prachtige langharige Duitse herderpups met rechte rug € 1.500. Te koop langharige Duitse herder pups met rechte rug. Te koop prachtige langharige, Duitse herder pups met een sterke, rechte rug. Bij ons op de boerderij is een nestje halflangharige Duitse herderpups geboren. De pups mogen het nest verlaten. De vader en moeder van de pups zijn beiden bij ons aanwezig op de boerderij, zie bovenstaande fotos. Het zijn prachtige, lieve, gesocialiseerde en waakse honden waar onze kinderen dol op zijn. De pups groeien samen met onze kinderen en andere dieren op, op de boerderij. Als de pups het ouderlijk nest verlaten zijn ze gesocialiseerd hebben, een chip worden ingeent en zijn meerdere keren ontwormd.Ze krijge. Leren hondenhalsband Strass" bloemen oranje geel" Kobalt € 11,95., Leren hondenhalsband Strass" bloemen oranje geel" Kobalt Leren hondhalsband, voor kleine en middelgrote honden.
Labrador te koop wegens omstandigheden - Lees hier waar op te letten! Labrador hond.
Labrador pups te koop. Labrador te koop wegens omstandigheden. Labrador te koop wegens omstandigheden - Welke? Welke omstandigheden kunnen er allemaal zijn waardoor een labrador te koop is gezet? Dat kan van alles zijn, onder andere wegens de volgende omstandigheden die we vaak bij particulieren zien.: De eigenaar is overleden. De eigenaar gaat verhuizen naar het buitenland. De hond kan helaas niet altijd mee. De eigenaar gaat kleiner wonen, waardoor de leefruimte van de labrador te klein is geworden. De eigenaar kan de hond niet de opvoeding bieden die benodigd is. De eigenaar is ziek geworden waardoor de labrador te koop wordt gezet. De eigenaar is te oud geworden om de hond goed te verzorgen. De particuliere verzorger heeft een nieuwe baan en is niet voldoende thuis. En zo zijn er nog tientallen omstandigheden die je kan verzinnen wegens een labrador te koop is gezet door een particulier.
vlinderhond pups te koop.
SNELLE THUISLEVERING MOGELIJK bezoek onze kennels te: Temse: Milando Breeding Steendonkstraat 38 9140 Temse België HK15404132 Openingsuren: maandag - vrijdag 10.00 h - 18.00 h zaterdag: 10.00 h - 17.00 h zondag: 12.00 h - 17.00 h Kasterlee: Kempenaars Kennel Bosdellen 5 2460 Kasterlee België HK 15104133 Openingsuren: maandag - vrijdag van 10.00 h tot 18.00 h zaterdag van 10.00 h tot 17.00 h zondag van 12.00 h tot 17.00 h Antwerpen: Antwerpse Puppykennel Oude Vaartplaats 38 2000 Antwerpen HK14101629 Openingsuren: maandag - vrijdag: gesloten zaterdag 10.00 h - 17.00 h zondag 10.00 h - 17.00 h - info - Algemeen telefoonnummer België: 0473/986.078 070/220.225 Buitenland: 0032 473 986 078 Klik door naar onze site voor het overzicht van de beschikbare pups! Tags: vlinderhondje vlinderhondjes honden kennel puppies puppies te koop pups pups te koop te koop rashonden informatie kopen puppy puppie te koop fokker.
LabradorRetrievers.
Ons hoofddoel is het fokken van een labrador retriever op.: Karakter, Schoonheid en Werk. WELKOM OP ONZE WEBSITE. Paardenmelk Deel 1. Paardenmelk Deel 2. Wens je een pup van 't' Maneschijnhof of wens je op de wachtlijst te komen staan?
ADOPTIE HONDEN.
Larry is een puppy vermomd als een volwassen hond die verbonden lijkt te zijn met elektriciteit! Larry is een energieke, actieve en zeer goedmoedige hond die houdt van rennen, wandelen en spelen! Hij houdt er gewoon niet van om stil te zitten!
Mini labradoodle pups te koop - Dierenpension De" Goordonken."
Mini labradoodle pups te koop bij erkende fokker. Een mini doodle is een kruising tussen een labrador retriever en een miniatuur poedel. Dit zijn zeer vriendelijke en speelse honden die veel aandacht vragen. Wanneer u overweegt een pup te kopen, is het daarom van belang te bedenken of u genoeg tijd heeft om voor deze hond te zorgen.

Contacteer ons